06-57990926 | 0346-200024 info@cvhreiniging.nl

Bouwservice

Onze bouw gerelateerde diensten waaronder mutatieonderhoud en opleveringen.

Mutatiewerkzaamheden

Complete ontzorging met betrekking tot de sloopwerkzaamheden en de uiteindelijke oplevering van het pand. Wij staan voor een veilige en milieuvriendelijke sloopoplossing die de omgeving minimale overlast bezorgt. Wij beschikken over de benodigde ervaring en certificaten.

Opleveringsschoonmaak

Het object leveren wij schoon op zodat de nieuwe huurders of kopers hun intrek kunnen nemen.  Wij verwijderen de cementsluier, losliggend vuil en reinigen het complete object.

Coatingsystemen

Na de realisatie van een nieuwe tunnel, viaduct of compleet station kunnen wij deze behandelen met een anti-graffiti coating om te voorkomen dat de verf diep in de ondergrond trekt en deze aantast. Wij kunnen diverse water- en vuilafstotende coatings aanbrengen. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid en volgen regelmatig cursussen om de nieuwste innovaties eigen te maken. Daar wij ruim 30 jaar ervaring hebben, doen wij dit zeer effectief met de meest moderne apparatuur en de meest milieuvriendelijke producten

Specialistische diensten

Voor vraagstukken waarbij een oplossing niet direct voor de hand ligt, kunt u rekenen op de specialisten van ons bedrijf. Wij komen ter plaatse bekijken wat de vervuiling is en op welke ondergrond deze zit.

Schoonmaakbedrijf CvH voor al uw schoonmaakdiensten.

Schoonmaak

Van schoonmaakonderhoud tot graffitiverwijdering en coatingsystemen.

Industrie

Van kranen en voertuigen tot machines en installaties. Wij reinigen het allemaal.

Facilitair

Van ontruimingen en interne verhuizingen tot het leveren van facilitaire benodigdheden.

Wij ontzorgen u graag.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt | BOLD700