06-57990926 | 0346-200024 info@cvhreiniging.nl

Industrie

Werken in een industriële omgeving vraagt om professionals die weten wat ze doen. Wij nemen de veiligheidsvoorschriften in acht maar daarnaast denken wij vanaf het begin mee om het verlet van machines, installaties en voertuigen te minimaliseren.

Kranen, voertuigen, machines en installaties

Langs de weg of op uw terrein: uw materieel is uw visitekaartje. Ze zijn onmisbaar in uw productieproces en dienen zoveel mogelijk operationeel te zijn. Periodieke reiniging verbetert niet alleen de uitstraling maar zorgt ook voor een langere levensduur.

  • Vet- en smeerpunten
  • Radiateurs
  • Chassis
  • Reiniging ten behoeve van periodieke keuringen
  • Reiniging voorafgaand aan reparatie

 

Coatingsystemen

Om de levensduur te verlengen en de periodieke reiniging te versnellen, kunnen wij een speciale vuil- en vochtwerende coating aanbrengen. Dankzij deze coating zijn de machines vele malen sneller en zonder reinigingsmiddelen te reinigen. Dit resulteert in een betere bescherming en minimaal verlet.

Minimaal verlet

Wanneer wij bezig zijn met onze reinigingswerkzaamheden staan machines uit en voertuigen stil. In overleg kunnen we onze planning aanpassen op die van onze opdrachtgever om zo efficiënt mogelijk te werken.

Optimale veiligheid

Veiligheid boven alles en daarom beschikken onze medewerkers over de benodigde veiligheidscertificaten om hun werk veilig uit te voeren. Het behalen van certificaten is voor ons niet genoeg. Veilig werken is een bewustzijn waar je iedere dag mee bezig bent.

Schoonmaakbedrijf CvH voor al uw schoonmaakdiensten.

Schoonmaak

Van schoonmaakonderhoud tot graffitiverwijdering en coatingsystemen.

Bouwservice

Bouw gerelateerde diensten waaronder mutatieonderhoud en opleveringen.

Facilitair

Van ontruimingen en interne verhuizingen tot het leveren van facilitaire benodigdheden.

Wij ontzorgen u graag.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt | BOLD700